San Šutić

Kolačići pravila

Cookies

Prema odredbama Europske unije od 25. ožujka 2011. obvezni smo prije spremanja kolačića zatražiti vaš pristanak. Korištenjem web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne. Kolačiće koristimo u svrhu unapređenja i pravilnom radu funkcija na stranici.

Što je to kolačić? (cookie)
Kolačići su skup informacija koji Vaš pretraživač spremi na Vašem uređaju, svaki put kada stranicu posjetite. Spremaju se informacije poput tipa uređaja, rezolucija ekrana, lokacija, jezik, valuta i preferirane postavke stranice. Svakom posjetom, stranica se može koristiti kolačićima kako bi sadržaj koji vidite bio prilagođen Vama.

S obzirom na raspon različitih funkcija i web stranica, kolačkići također mogu spremiti privatne informacije kao što su Vaše ime ili e-mail adresa i telefon, lokacija, adrese i slično. Ova vrsta informacije se spremi samo ako Vi to dozvolite, jer bez Vašeg pristanka, stranica neće i nije u mogućnosti da pristupi kolačićima ili informacijama spremljenje u njoj. Kolačići mogu spremati širok raspon informacija uključujući osobne informacije (kao što je Vaše ime ili adresa e-pošte). Ipak, ova informacija može biti spremljena jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im niste odobrili. Također, nije moguće vidjeti kakva je vrsta informacija uvijek u pitanju.

Ako želite isključiti spremanje kolačića, obrisati ih ili onemogućiti, to možete učiniti na jednom od sljedećih uređaja.


Imajte na umu da gašenjem kolačića, nećete biti u stanju koristiti neke opcije na stranici san-sutic.hr

Da li ova stranica (san-sutic.hr) koristi kolaćiće?
Da, koristimo kolačiće u više svrha:
1) Stranica – drugim rječima, u poboljšanje Vašeg iskustva na ovoj stranici, pružanjem boljih usluga, provjeravanje statistike stranice, način njezinog korištenja. Ovo su informacije koje skupljaju detalje o uređajima, lokacijama i vrsti operativnog sistema koji koristite.
2) Reklamno i statistika – kolačići treće strane za servise poput Facebook Pixel i Google Analytics. Facebook Pixel je povezan zbog praćenja aktivnosti sa društvene mreže kao i ako stupite u kontakt s nama preko integriranog Facebook messengera.
Google Analytics je za praćenje statistike na stranici i prikuplja informacije potrebne za prikazivanje brojki i statistike koja pomaže u unapređenju naših usluga kao i u svrhe preciznijeg oglašavanja.

Scroll to Top