San Šutić

Promajna

Mali dragulj na obali dalmacije

Promajna je danas poznata kao malo i izuzetno mirno turističko mjesto koje se ističe svojom ljepotom, čistoćom mora i kvalitetnom hranom. To ovo mjesto čini jako povoljnim za jedan miran obiteljski odmor, bez gužve, bez žurbe i najvažnije – bes štresa.  Promajnu krasi bijela šljunčana plaža, istovremeni pogled na more i planinu Biokovo koja grli ovo mjesto. 

No, neka Vas opis ne zavara, jer Promajna i susjedna mjesta su u stanju ponuditi za svakoga po nešto. Promajna je utočište u kojemu ćete se ponovno povezati s prirodom i usput pronaći mir . Ukusna domaća hrana, odlična klima i plaže koje Vas neće ostaviti ravnodušnim je samo par razloga zbog čega ovom mjestu trebate dati priliku.

Da li ste znali?
Osim što je Promajna u 17. stoljeću bila ribarsko naselje, poznato je i da je na ovom mjestu snimljen film “Hoja! Lero!” iz 1952. godine.

Makarska

Makarska rivijera, a samim time i Makarska, je mjesto koje treba doživjeti barem jednom kada posjećujete ovo područje. Nedaleko od Promajne, Makarska Vam može pružiti mnoštvo drugih zanimljivih i uzbudljivih događaja – poput Skywalka Biokovo. Ova atrakcija će Vam pružiti nezaboravan pogled koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Ovo je pogotovo slastica za osobe koje se vole baviti planinarenjem ili dugim šetnjama.

Makarska će također biti u stanju ponuditi Vam noćni život, mnoštvo različitih kulturnih i glazbenih manifestacija, kao i sam grad koji je slastica za ljubitelje povijesti.

Scroll to Top