San Šutić

Opći uvjeti korištenja

Korištenje stranice - San Villa Šutić

Korištenjem ove stranice prihvaćate ove odredbe o općim uvjetima korištenja te obavijesti koje se ovdje nalaze. Ako niste suglasni s ovim općim uvjetima korištenja stranice, molimo da je ne koristite.

Nije dozvoljeno mijenjati, kopirati, distribuirati, prikazivati, objavljivati ili na bilo koji drugi način prenositi ili prodavati bilo koju informaciju, uslugu ili proizvod koji se objavljuje na ovoj stranici bez izričite suglasnosti njezinih vlasnika ili oglašivača.

Zaštita privatnosti i korištenje osobnih podataka

Vaša privatnost nam je važna i ne zloupotrebljavamo podatke koje nam ostavite. Vlasnik stranice se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost na stranici, u onoj mjeri u kojoj to dopušta priroda našeg poslovanja

Korisnici usluga Stranice pristaju da Vlasnik Stranice prikupi osobne podatke:
Korisnici stranice i usluge rezervacije kao i kontaktiranja putem e-maila ili Facebook Messenger opcije intergrirane na stranici, pristaju da vlasnik stranice prikuplja osobne podatke kao što su:
1. Ime i Prezime
4. E-mail adresa
3. Telefonski broj

Navedene informacije su neophodne kako bi vlasnik stranice bio u mogućnosti obaviti svoje poslovanje koje se odnosi na rezervaciju prostorija San Villa Šutić. Od trećih strana, ova stranica koristi prikupljanje informacija putem Google Analytics i Facebook Pixela u svrhe pružanja boljih usluga i oglašavanja.

Osobne podatke koje nam proslijedite korištenjem stranice, odnosno interaktivnim formama za prikupljanje podataka koje se nalaze na ovoj stranici (privatni upit, i sl.), koristit ćemo isključivo u skladu s Uredbom o zaštiti osobnih podataka (GDPR EU 2016/679 EUROPSKOG PARLAMENTA I VIJEĆA od 27. travnja 2016.).

U svakom trenutku možete zatražiti uvid o načinu čuvanja, korištenja i distribucije Vaših osobnih podataka od vlasnika stranice, a rok za dostavu traženoga je 15 dana od dana podnošenja zahtjeva. Zahtjev možete uputiti u pisanom obliku ili putem elektroničke pošte. U svakom trenutku možete zatražiti izmjenu ili potpuno brisanje svih svojih osobnih i drugih podataka.

Vaši prikupljeni osobni podaci neće biti korišteni ni u kakve svrhe osim onih za koji su prethodno navedeni. Njima se neće postupati na neprimjeren način, neće biti predmetom tajne obrade, neće biti prodani trećoj strani, a njihova eventualna distribucija prema osobama koje nisu ovlaštene raspolagati njima može biti omogućena isključivo uz pisanu suglasnost gglašivača i korisnika.

Vaši osobni podaci su zabilježeni u elektroničkom obliku i čuvaju se u prostorijama vlasnika stranice. Prikupljenim podacima, pristup ima vlasnik stranice i administrator stranice. Svim ostalim osobama, uvid u Vaše osobne podatke nije omogućen.

Rok za čuvanje poslovne dokumentacije s Vašim osobnim podacima je 3 godine. Po isteku toga roka, Vaši osobni podaci bit će uništeni.

Ostalu komunikaciju ili materijale koje nam pošaljete, kao što su pohvale, komentari, prijedlozi i sl. nećemo tretirati kao povjerljive i kao one s kojima se ne može slobodno raspolagati.

Promjene ovih uvjeta i drugih uvjeta poslovanja

Vlasnik zadržava pravo promjena navedenih uvjeta korištenja stranice i drugih uvjeta poslovanja bez prethodne najave.

San Šutić
Zagrebačka 21
21323, Promajna
Hrvatska

Scroll to Top